Welkom op ons gastenboek!

Lees de reacties van onze gasten in het gastenboek van Hakuna Matata Holidays.

Als u bij ons te gast bent geweest, kunt u uw ervaringen delen met lezers van deze pagina door uw belevenissen hieronder te beschrijven.

Heeft u Methoni, Pylos of Koroni bezocht? Wat vond u interessante plekken die andere gasten niet mogen missen?ย 
Hebt u een mooie wandeling gemaakt of een andere onvergetelijke ervaring opgedaan? Maak nieuwe gasten er op attent zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun verblijf bij Hakuna Matata Holidays!
Welk strand vond u het fijnste in de omgeving of is het zwembad bij Hakuna Matata Holidays favoriet?

Voor potentiรซle nieuwe gasten zijn de verhalen vaak een bron van inspiratie.
En wij, Jan en Will, vinden het altijd interessant om de verhalen en belevenissen van onze gasten te lezen.

Welcome to our guestbook!

Read the reactions of our guests in the guestbook of Hakuna Matata Holidays.

If you have been a guest with us, you can share your experiences with readers of this page by describing your experiences below.

Have you visited Methoni, Pylos or Koroni? What did you find interesting places that other guests should not miss?ย 
Have you made a nice walk or have you had another unforgettable experience? Make new guests aware so that they can prepare well for their stay at Hakuna Matata Holidays!
Which beach did you like best in the area or is the swimming pool at Hakuna Matata Holidays favorite?

The stories are often a source of inspiration for potential new guests.
And we, Jan and Will, always find it interesting to read the stories and experiences of our guests.

Stuur ons je ervaringen / Send us your review:

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
16 entries.
Reineke Reineke from Alkmaar wrote on 9 August 2021 at 18:17
In een woord: super!!!! Prachtige locatie, fijne accommodatie met airco. Alles netjes verzorgd en goed onderhouden. We hebben genoten van het zwembad en de mooie tuin!! We voelden ons thuis bij jullie en komen heel graag volgend jaar terug!
Hans Lemmens Hans Lemmens from Ilpendam wrote on 6 October 2018 at 14:53
Via een tip van mijn zus kwam ik bij Hakuna Matata Holidays. Tijdens de vijf dagen dat ik daar verbleef heb ik Will en Jan leren kennen als bijzonder aardige en hulpvaardige mensen. De boottrip die ik met Jan en een vriend van hem naar Sapientza heb gemaakt was fantastisch. Bijzonder waren de sarcofagen voor de kust van het eiland. De tip van Will om koperen muntjes op de wespensteek, die ik opgelopen had, te doen verzachten, zal ik niet meer vergeten. Het helpt! Kortom, wil je een onbezorgde vakantie op een unieke locatie met een leuke gastvrouw en -heer, dan is dit de plek!
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dank je wel, Hans! We zijn blij dat je het goed naar je zin hebt gehad bij Hakuna Matata Holidays. Dat is ons doel voor al onze gasten! Wij vonden het ook erg gezellig dat jij onze gast was en we kijken er naar uit om je hier weer te mogen verwelkomen.
Fred, Loes, Sam en Sue Fred, Loes, Sam en Sue from Swalmen wrote on 27 September 2018 at 21:27
De eigenaren (Jan en Will) die dit verblijf hebben opgezet en runnen doen alles om het tot een super vakantie te maken. Het is een kleinschalige, maar van alle gemakken, voorzien verblijf wat betekent dat er meer dan voldoende persoonlijk contact is wat wij super fijn en gezellig vonden. Mocht je behoefte hebben om even 'tijd voor elkaar' te hebben staan zij voor je klaar om te helpen door bijvoorbeeld even op de kinderen te passen zodat je zonder zorgen even samen wat kunt ondernemen. Voor gezinnen met kinderen (die extra aandacht/verzorging nodig hebben) is er meer dan voldoende aandacht en begrip vanuit de beide eigenaren, er is een zwembad, er zijn verschillende dieren aanwezig en er zijn activiteiten die door hun georganiseerd kunnen worden mocht daar behoefte aan zijn. Door de extra hulp en gezelligheid die wij en onze kinderen van deze 2 eigenaren hebben ontvangen, konden wij ons volledig overgeven aan de vakantie en hebben wij alleen maar genoten van onze tijd in Griekenland. De ongedwongen sfeer, gemoedelijke uitstraling en de aandacht aan ons en onze kinderen hebben ervoor gezorgd dat wij niks te kort zijn gekomen en dat wij ons meer dan welkom voelden en zeker nog eens van plan zijn om snel terug te komen maar dan voor een langere periode dan 1 week.
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Wij vonden het erg fijn om te zien hoe goed jullie het naar jullie zin hadden; daar doen we het voor! Jullie waren gezellige en erg dankbare gasten, we hebben genoten van jullie aanwezigheid en zeker van dappere, ondernemende Sam en kleine Sue; ze hebben ons hart gestolen! Jullie zijn van harte welkom om nog eens terug te komen!
Nathalie Seel Nathalie Seel from Athens wrote on 5 September 2018 at 18:44
Nathalie Athens, Greece; via Tripadvisor Owners love and care was EVERYWHERE Just 10 minutes from Methoni in a quiet and tidy olive groove , we found our selves in a wooden caravan with a nice outdoor kitchen and a private swimming pool , to spend ten beautyful days. Our kids where so enthousistic as if they were living in a fairy tale and we all feel like a part of our selves is still there! Will and Jan have managed to offer their guests with the feel of nature combined with all essential comforts all balanced in harmony with this unique environment. Can't wait to visit again!
Hanneke van der Wegen Hanneke van der Wegen from Tilburg wrote on 5 September 2018 at 12:51
Lieve Will en Jan, Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst in juni van dit jaar. Wat een prachtige omgeving en wat een mooie pipowagens hebben jullie gebouwd. Heerlijk zwembad en ook de zee dichtbij. Leuk beestenspul ook. Echt voor herhaling vatbaar hoor. Liefs Hanneke
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Fijn dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben gehad! En dank je wel voor de complimenten. Het was erg gezellig om jullie te gast te hebben en jullie zijn zeker welkom een volgende keer!
Costas Orfanos Costas Orfanos from Athens wrote on 3 September 2018 at 12:28
Nathalie and Costas family via Airbnb from Athens; As I wrote on the caravan guest book it has been an wonderful experience for all of us. Especially for the kids , they can't stop talking to their friends about it , they keep asking to book again and bring some friends together and that is what we are going to do! Don't know what to admire first... the landscape , the wooden caravan , the pool , the silence... We were living in a state of dream enjoying nature in perfect balance with all facilities one could need , can't forget this amazing outdoors kitchen and how nice it was to cook and then eat sitting in our private open balcony enjoying the breeze and the view of the swimming pool and the trees and the sky... But , once again , the most important part is you dear Will and Jan. Your aura is everywhere and fills the whole place with love and care and this is precious. From the warm welcome , our conversations , the barbeque we had , your discreet presence , your being there always willing to offer anything could be of need to your guests. One thing I know dear Will and Jan; We shall visit you again to experience it in other season of the year too. See you Costas
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Thank you very much for your beautiful words Costas! We love to see you back!
Fam Jordaan -De Wulf Fam Jordaan -De Wulf from Leuven wrote on 27 July 2018 at 16:52
Super dank je wel, Will en Jan, voor jullie oprechte gastvrijheid en jullie warme gezelligheid. We vonden het heerlijk om bij jullie te logeren en het was de ideale uitvalsbasis om de pelopenesos te ontdekken. Het was elke dag een beetje thuis komen na een drukke dag vol nieuwe ervaringen en mooie bezoeken. Het was dan heerlijk om eerst een verfrissende duik in het zwembad te nemen, dan in de buitenkeuken een lekker slaatje te toveren met de zelfgemaakte olijfolie en de avond af te sluiten door met een lekker glaasje(s) Griekse wijn een boek te lezen of een spelletje te spelen. Juist het feit dat het een beetje off the beaten track ligt, maakte het des te aantrekkelijker en authentieker. De rust van de plaats was food for the soul. De laatste avond was echt memorabel om samen met Jan en Will en Loetje aan een grote tafel buiten tot s'avonds laat samen te eten en levensverhalen te delen. Hartelijk dank. We wil be back. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dank jullie wel voor deze mooie woorden! Wij vonden het een genoegen om jullie tot gast te hebben en we bewaren mooie herinneringen aan jullie verblijf!
Hans en Pien Hans en Pien from Berkel en Rodenrijs wrote on 25 June 2018 at 11:41
Het is alweer even geleden dat wij een bezoek aan Jan en Will hebben gebracht, we kijken er nog altijd met veel plezier op terug. Wij zijn met onze eigen auto naar Griekenland gereden en gevaren, een heerlijk avontuur. We starten onze reis bij Jan en Will op het terrein. Een prachtig stuk grond met oude olijfbomen en een schitterend uitzicht over de valei, originele verblijfsaccomodatie voorzien van alle gemakken. Binnen keurig netjes en schoon, buiten een zee aan ruimte. Een prachtig zwembad en veel gezelligheid van honden en katten op het erf ( komen overigens niet bij je verblijf). De omliggende plaatsen zijn zeker een bezoek waard en wanneer je van een wandeltochtje houdt, ben je hier in de juiste omgeving. Wel is het handig om over vervoer te beschikken, je bent dan net iets flexibeler. Jan en Will nogmaals dank voor de gezellige tijd. We komen zeker nog eens terug.
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dankjewel Pien en Hans, voor jullie mooie bijdrage aan ons gastenboek!
Loutje & Zjef Loutje & Zjef from Berkel-Enschot wrote on 27 May 2018 at 15:53
Tis alweer 2 weekjes geleden dat we bij Will en Jan gelogeerd hebben. We waren er in de Hollandse Meivakantie. Volledig uitgerust thuisgekomen na een overheerlijke 2 weken van liefdevolle gastvrijheid, gezelligheid, rust en eetbare zaligheden in het prachtige door henzelf โ€˜handmadeโ€™ aangelegde en opgebouwde paradijs. Zjef en ik logeerden in de 'lowbudget' caravan, waarin Will en Jan zelf woonden toen ze dit geweldige oord aan het bouwen en vormgeven waren. En nu mochten wij daarvan genieten. Intens genieten. Met een fijne eenvoudige buitenkeuken, een buiten en toch binnen douche & toilet, en een heus buitenzitje. Meer heeft een mens in dit paradijsje niet nodig. O jaโ€ฆ. Een zwembad met jetstreamโ€ฆ.. Iedere dag maakte ik wel een paar baantjes. Hangmatten en overal wel een plekje in de olijfboomgaard waar je heerlijk kunt zitten lezen of mijmeren en dromen. Genieten van de stilte en de rust. Jullie lieten ons volledig vrij, Zjef mocht zelfs gewoon op de prachtige veranda slapen, niets was jullie teveel om het hem te vergemakkelijken om buiten te kunnen slapen... โ€œhuphupโ€ฆ. even een anti-in-regen-zeiltje opgehangen, zo klaar is Janโ€...!!! Ons doel van deze vakantie was -uitrusten- Geen gedoe, geen hektiek, gewoon lekker hangen in de hangmat bij het zwembad, boekie lezen, lekker eten, een wijntje of ouzootje en veel slapen. En dat mocht er gewoon zijn van jullie. En dat vind ik o.a. jullie prachtkracht, toch ons zo af en toe mee uitnemen, op het bootje, naar een restaurant of die heerlijke maaltijden bij jullie op het terras.... en ons toch laten, dat haarfijn aanvoelen. Dat zag ik ook hoe jullie dat naar alle andere gasten deden. Enโ€ฆ.niets was jullie teveel. Klaarstaan met woord en daad. We hebben het geweldig naar ons zin gehad lieve Will en Jan. En we gaan zeker nog es terugkomen.... zeker weten.....! Dankjulliewel <3 Hartegroet Zjef en Loutje
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dank jullie wel voor 2 fantastische weken, lieve Loutje en Zjef!
fam. Hulshof fam. Hulshof wrote on 21 May 2018 at 09:22
Lieve Wil en Jan, We hebben genoten van onze vakantie bij jullie! Wat een fijne plek om te zijn! De woonwagen is van alle gemakken voorzien, goede bedden, superbuitenkeuken en alles netjes en verzorgd. Onze jongens hebben genoten van het zwembad. Wat een luxe, zo vanaf de veranda het zwembad in of lekker luieren in รฉรฉn van de hangmatten onder een olijfboom. Het was fijn om bij jullie te zijn. We hebben ons welkom gevoeld en konden onszelf zijn en lekker onze gang gaan. Niets moet, maar er kan wel van alles. Wat een mooie ervaring was het om met jullie te varen en te zwemmen bij een onbewoond eiland. En de mogelijkheid van de oppasservice was ook heel fijn. Wat waren de door jullie met de jongens zelfgemaakte pizza's lekker! De omgeving is prachtig. Vooral de opgravingen bij Oud Messinia vonden we erg indrukwekkend. Ook heel mooi vonden we het oude fort, de stranden en uitzichten en dat alles met zonnig weer. We kijken met veel plezier terug op een heerlijke vakantie waarin we weer op hebben kunnen laden. Veel succes en super dat jullie je ervoor inzetten om gezinnen met een zorgintensief kind een goede vakantietijd te bezorgen! Het ga jullie goed op jullie mooie Griekse plek! Veel lieve groetjes van ons allemaal!
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dank je wel voor de lovende woorden! Jullie waren fantastische gasten, we vinden het fijn dat jullie het goed hebben gehad: dat is ons doel! Het allerbeste en liefs, Jan en Will
Jes en Amerens Walraven Jes en Amerens Walraven from Nieuwendijk Nbr wrote on 13 May 2018 at 11:46
Hoi Jan en Will, Wat hebben we een prachtige week bij jullie gehad. we hebben erg veel gezien bij jullie in de omgeving en veel genoten van het samen zijn. Het eten in Griekenland is ook erg goed. Het is een genot om bij jullie op visite te zijn. We zullen het echt aan bevelen!
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dank jullie wel, Jes en Amerens, voor jullie hartelijke reactie!
Maria via Airbnb Maria via Airbnb from Thessaloniki wrote on 1 May 2018 at 08:32
"The caravan was placed in open space surrounded by olive trees. The pool was right in front of it. I loved the outdoor kitchen!!! Everything was really clean in the caraven. Will and Jan were friendly and discreet at the same time, willing to answer to any of our questions. They even had prepared a folder in the caravan with many suggestions and informations about sightseeings. If you have young children you should know that Will provides nanny service. The three dogs they have are very well trained and caused no trouble at all to the few of us who are not comfortable with pets. The dog lovers on the other side enjoyed playing with them. We strongly reccomend staying at Will's caravan."
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Thank you very much Maria! It was great to have you and your family as our guests! Hope to see you again!
Henriette en Cees Henriette en Cees from tilburg wrote on 29 November 2017 at 18:21
Lieve Will en Jan. Wat hebben we genoten van jullie prachtige wagen.Werkelijk alles erop en eraan...van elektrische citroenpers tot waterkoker en alles wat je kunt verzinnen. Een heerlijk bed, fijne douche leuke woonkamer met balkon en een enorme buitenkeuken. Vooral hebben we genoten van jullie gezelschap, het weer en de rust. We hebben heerlijk gewandeld met Will en het wandelgroepje. Methoni was geweldig. De burcht van Pylos vonden we ook zeker een must. Maar vooral de opgraving van oud-Messini overtrof onze stoutste verwachtingen. We hebben veel opgravingen gezien maar deze was zo geweldig opnieuw opgebouwd m.b.v. Japanners en computers dat je jezelf goed in die tijd kon inbeelden. We waren in het najaar (november) maar het weer was prachtig. Ook de olijfoogst is dan erg interessant. We hebben nog lang niet alles gezien en vooral ook niet alles geproefd van de heerlijke Griekse keuken. Deze was, vooral door jullie kennis, voor ons zeer verrassend!! Heel veel dank. Dikke kus van Henriรซtte en Cees
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dank jullie wel, lieve Henriรซtte en Cees! Wij vonden het erg fijn om jullie als onze gasten te mogen ontvangen. Kom nog maar eens terug voor alle mooie dingen die hier nog te doen en te zien zijn! Een heel fijne reis verder, lieve groeten van Jan en Will ๐Ÿ˜š.
Marjon Marjon from Berkhout wrote on 27 November 2017 at 21:51
Laatste week augustus 2017 vakantie gevierd bij Jan en Will. Was heerlijk relaxed, leuke/mooie dingen gezien, lekker gegeten, lieve mensen ontmoet. Volgend jaar weer maar dan met de oudste drie kleinkinderen. AANRADER! En vergeet niet om de "Theo-wijn te bestellen als je er bent ๐Ÿ‘
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dankjewel M. voor je mooie reactie! De week met je kleinkinderen is geboekt. Veel voorpret bij het voorbereiden van jullie reis! Warme groet, Will
Anouk Duif Anouk Duif from Westbeemster wrote on 20 October 2017 at 07:11
Lieve Wil en Jan, Wat een prachtige plek voor een vakantie in Griekenland. Vanuit je luxe pipowagen zo het zwembad in. Het beste begin van je ochtend en daarna lekker ontbijten op de veranda en dan maar zien hoe je de dag gaat doorbrengen. Het weer in oktober was prachtig en de zee was nog op een lekkere temperatuur.Bijzondere wandeltocht gemaakt in de omgeving van Mรฉthoni. In de avond is het muisstil totdat in de schemer de jakhalzen zich heel even laten horen.Heel indrukwekkend.Gezellige cafe's en restaurants, gastvrije mensen. Kortom we hebben het heerlijk gehad. Dank jullie wel. Groetjes Anouk
Admin Reply by: Will van den Heuvel
Dankjewel Anouk! Jullie waren fantastische gasten! Erg gezellig en we hopen dat we jullie in de toekomst weer mogen verwelkomen!
Renate Renate from Tilburg wrote on 21 July 2017 at 16:41
Hoi Will en Jan, wat was het geweldig mooi bij jullie! Dank je wel voor de gezellige avond.
Admin Reply by: admin
leuk Renate, tot gauw!